Další nedílná součást francouzské kuchyně je Tarte Tatin Lahůdka, kterou poznáte dle karamelu a jablek na otočeném korpusu, je dnes již nedílnou součástí gastronomického světa Od jaké značky byste si tak měli pořídit formu na obrácený koláč, než od francouzské Emile Henry?
O značce:
Francouzská rodinná firma Emile Henry je pojmem mezi všemi, kteří propadli umění pečení a vaření Jejich ručně vyráběné keramické nádobí té nejvyšší kvality dává klasickému obědu novou tvář Výjimečný vzhled, díky kterému nejen pečení, ale i samotné servírování v miskách a formách, gurmánským zážitkem přitom přináší od roku 1848
Díky speciální technologii je keramika odolná proti nárazu a poškrábání, takže na ní můžete klidně krájet a používat ostré nástroje Všechny skvosty značky Emile Henry jsou navíc vhodné do myčky na nádobí, mikrovlnné trouby a dokonce i do mrazáku
Recept na nejlepší koláč máme každý jiný, ale pokud jde o to nejlepší nádobí na pečení, u všech znalců to vyhrává Emile Henry